debreczenipince-hu1-2-2.jpg

 

Céges rendezvényhelyszínünk csapatépítéshez is ideális választás!

A cégek életében nagy jelentőséggel bíró esemény a csapatépítés. Első látásra talán csak laza, közös időtöltésnek tűnik a céges kirándulás, vacsora és egyéb szabadidős program, de ennél jóval többről van szó. Egy jó csapat az alapja a hosszú távú sikereknek, a hatékony együttműködés a jó kommunikáció és a produktív problémamegoldás mind egy nagyobb célt szolgál. A cég sikerét tehát a csapat sikere befolyásolja. A csapatépítőknek ezért van nagy jelentősége, hatással vannak a munkára, a kapcsolatokra, a jövőre.

Aki klasszikus csapatépítéshez keres céges rendezvényhelyszínt, annak jó szívvel ajánljuk a Debreczeni Pince etyeki borkóstolóit! Ideális program szép időben kirándulni Etyekre, ahol hírneves borok, üdítő program és vendégszerető hangulat várja az érkezőket.

Az etyeki kóstolópince kiváló céges rendezvényhelyszín, mert természetközeli, kellemes környezetben található, távol a belvárostól. Itt van elég hely a beszélgetésre, sétára, ücsörgésre, miközben a társaság finomabbnál-finomabb borokat kóstolhat a csapatépítés ideje alatt. A céges rendezvényhelyszínen minden megvan, ami egy kötetlen csapatépítő programhoz kell. Az etyeki kóstolópince rendelkezik saját, árnyas kerthelyiséggel, hűvös, berendezett belső helyiséggel és egy lenyűgöző rózsakerttel is. A présház melegedővel is ellátott, tehát nemcsak nyári időszakban várjuk vendégeinket, de a téli programoknak is biztosítuk komfortos helyszínt.

A csapatépítés egy ilyen céges rendezvényhelyszínen tehát azoknak ideális, akik nem szeretnének feltétlenül aktív, divatos programokban gondolkodni, hanem a klasszikus, beszélgetős, gasztronómiával fűszerezett eseményeket részesítik előnyben. A borrajongóknak természetesen házias, laktató fogásokat is fel tudunk szolgálni céges rendezvényhelyszínünkön, ha megéheznek és hosszúra nyúlna a borkóstoló. Minden adott tehát egy vidéki környezetben eltöltött, tartalmas, gasztronómiai keretbe foglalt csapatépítéshez!

Ha egyéb eseményekre is keres céges rendezvényhelyszínt, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb tájékoztatást kollégáinktól!