Az esküvői helyszín kiválasztása

 

Egy esküvő szervezésénél rengeteg kérdésben kell dönteni, melyek közül az egyik legfontosabb az esküvői helyszín kiválasztása. Ez ugyanis nagyon sok mindent befolyásol, ezért érdemes jól körbejárni a kérdést és alaposan átgondolt döntést hozni. Nézzük, milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy jó döntést hozhassunk!

 

Az esküvői helyszín kiválasztásánál alapvető kérdés, hogy mennyi vendég lesz. Egyértelmű, hogy a túl kicsi tér kellemetlen, de nem jó az sem, ha egy több száz fő befogadására alkalmas termet bérelünk ki húsz embernek. Fontos, hogy ne csak és kizárólag a vendégek létszámát vegyük figyelembe, hanem azt is, hogy milyen jellegű lesz a lagzi. Táncos, mulatós vagy csak egy szolid vacsora? Előbbinél számolni kell azzal is, hogy legyen elég tánctér. Az esküvői helyszín kiválasztásánál fontos az is, hogyha a párnak már van konkrét elképzelése az asztalok elrendezését illetően, akkor azt jelezzék, hiszen nem minden terem alkalmas például nagy mennyiségű kerek asztal elhelyezésére. Azt is tisztázni kell, hogy pontosan mi van benne az árban, például korlátlan-e az italfogyasztás vagy azt fogyasztás után számolják? Hány órától és meddig tartózkodhat ott a násznép? Fontos, hogy az esküvői helyszín nem csak magából a teremből áll, ahol lesz a lagzi. Szükség lesz öltözőkre, mellékhelyiségekre, így érdemes ezeket is ellenőrizni. 

 

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, nem szabad megfeledkezni a megközelíthetőségről sem. Rendelkezésre áll-e elég parkolóhely? Ha szükség van szállásra is, akkor azt tud-e biztosítani a kinézett esküvői helyszín

 

Amennyiben az ideális esküvői helyszín után kutat, ami gyönyörű környezetben van, a legjobb helyen jár! Vegye fel a kapcsolatot pincészetünkkel, és tartsa az esküvőjét egy olyan helyen, amiben biztosan nem fog csalódni! Esküvői helyszínünk csendes, nyugodt, rózsakertünk pedig igazán romantikus hangulatot biztosít majd az egész eseménynek. A részletekért forduljon hozzánk bizalommal! 

 

 

Céges rendezvényhelyszínünk csapatépítéshez is ideális választás!

A cégek életében nagy jelentőséggel bíró esemény a csapatépítés. Első látásra talán csak laza, közös időtöltésnek tűnik a céges kirándulás, vacsora és egyéb szabadidős program, de ennél jóval többről van szó. Egy jó csapat az alapja a hosszú távú sikereknek, a hatékony együttműködés a jó kommunikáció és a produktív problémamegoldás mind egy nagyobb célt szolgál. A cég sikerét tehát a csapat sikere befolyásolja. A csapatépítőknek ezért van nagy jelentősége, hatással vannak a munkára, a kapcsolatokra, a jövőre.

Aki klasszikus csapatépítéshez keres céges rendezvényhelyszínt, annak jó szívvel ajánljuk a Debreczeni Pince etyeki borkóstolóit! Ideális program szép időben kirándulni Etyekre, ahol hírneves borok, üdítő program és vendégszerető hangulat várja az érkezőket.

Az etyeki kóstolópince kiváló céges rendezvényhelyszín, mert természetközeli, kellemes környezetben található, távol a belvárostól. Itt van elég hely a beszélgetésre, sétára, ücsörgésre, miközben a társaság finomabbnál-finomabb borokat kóstolhat a csapatépítés ideje alatt. A céges rendezvényhelyszínen minden megvan, ami egy kötetlen csapatépítő programhoz kell. Az etyeki kóstolópince rendelkezik saját, árnyas kerthelyiséggel, hűvös, berendezett belső helyiséggel és egy lenyűgöző rózsakerttel is. A présház melegedővel is ellátott, tehát nemcsak nyári időszakban várjuk vendégeinket, de a téli programoknak is biztosítuk komfortos helyszínt.

A csapatépítés egy ilyen céges rendezvényhelyszínen tehát azoknak ideális, akik nem szeretnének feltétlenül aktív, divatos programokban gondolkodni, hanem a klasszikus, beszélgetős, gasztronómiával fűszerezett eseményeket részesítik előnyben. A borrajongóknak természetesen házias, laktató fogásokat is fel tudunk szolgálni céges rendezvényhelyszínünkön, ha megéheznek és hosszúra nyúlna a borkóstoló. Minden adott tehát egy vidéki környezetben eltöltött, tartalmas, gasztronómiai keretbe foglalt csapatépítéshez!

Ha egyéb eseményekre is keres céges rendezvényhelyszínt, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb tájékoztatást kollégáinktól!