zgucoiyq.jpeg

 

Ön hogyan szeretne egyszer majd visszaemlékezni az esküvőjére? Egy felejthetetlen napként, amikor az idő épp tökéletes volt, amikor a diófák alatt szinte megállt az idő, és amikor a pohárköszöntőhöz töltött etyeki bort a szájához emelte, hogy kortyoljon belőle, úgy érezte, egész életében erre várt?

Keressen minket bizalommal, és írja be Ön is a nevét párjával az emlékezetes etyeki esküvők sorába! Tartsa nálunk a menyegzőt, mulasson, ünnepeljen szerelmével és a meghívott vendégekkel egy olyan helyen, ami már számos esküvőt megélt, és ami nem véletlenül olyan tökéletes egy ilyen alkalomra!

A város elérhető távolságra van Budapesttől, mégis elég messze ahhoz, hogy az ember úgy érezze, egy etyeki esküvőn csend, nyugalom, zöld és szerelem veszi körül. A családi borászat kertje ideális helyszínül szolgál a szertartáshoz, a fényképezéshez, a vacsorához, az ünnepléshez és a borozáshoz is.

Tartsa meg esküvőjét nálunk, zöld környezetben, borvacsorával egybekötve! Nyári, tavaszi, illetve őszi esküvőkhöz fantasztikus esküvői helyszín családi borászatunk, a rózsákkal körülölelt kert, a présház és a finom borok tökéletes díszletéül szolgálnak a nagy napnak!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglalja le előre borászatunkat az esküvője napjára!

 

Megújulunk!

A rendezvényhelyszínünkről és az esküvőkről további információ már elérhető az új weboldalunkon!

 

Ferenczi Pálma:  +36/30-746-8220

E-mail: info@debreczenipince.hu