BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával.
Webáruházunk részére az OTP Mobil Kft. SimlePlay rendszere biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePlay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a SimplePlay által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.


A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2,vagyCVC2}.
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • MasterCard (dombornyomott)

  • Visa (dombornyomott)

  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz!Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az több bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt s SimplePlay oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

 

BANKI ÁTUTALÁS

Internetes megrendelését fizetheti banki átutalással is. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, úgy kérjük, hogy megrendelésének ellenértékét az alábbi számlára utalja át. Kérjük, hogy a megrendelés elküldése után elektronikus levélben visszaigazolt referencia számot tüntesse fel átutalásának „Közlemény” rovatában. A kiszállítás a fizetendő összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően történik.

Az átutaláshoz szükséges banki adatok:

  • Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank

  • Kedvezményezett neve: Vasztély Borfalu Kft.

  • Kedvezményezett adószáma:14457601-2-43

  • Kedvezményezett számlaszáma: 12011265-01675278-00100007

  • Közleméy: megrendelés azonosító

 

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Készpénz/ Utánvétel” fizetési módot. Ebben az esetben az átvételkor Ön a választott szállítási módnak megfelelően a rendelt termékek ellenértékét a kiszállítást végző partner vállalkozás futárának ill. alkalmazottjának vagy személyes átvétel esetén, a csomagot átadó munkatársunknak fizeti ki. Az utánvéttel történő fizetési mód Ön számára többletköltséggel nem jár.