HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Amennyiben szállítási módként rendelése feladásakor a szállítási módok közül a „Házhozszállítás futárral” alternatíva mellett dönt, úgy megrendelését futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. Ez a szállítás Ön számára legkényelmesebb módja, hiszen boraink közvetlenül Önhöz érkeznek. Ha a csomag kiszállítását nem a saját lakcímére, hanem pl. munkahelyi címre kéri, akkor kérjük ügyeljen arra, hogy a pontos szállítási cím tartalmazza a Cég vagy Intézmény nevét is.

A rendelt árut a megrendelés leadásától számított legkésőbb 5 munkanapon belül szállítjuk ki.

Az Ön által megadott szállítási adatokat továbbítjuk szerződéses partnerünknek, a GLS futárszolgálatnak, akik az Ön által megadott szállítási címre viszik ki a megrendelt termék(ek)et, ahol azt helyben, személyesen veheti át.

A kiszállítást megelőzően e-mailben értesítést küldünk a szállított csomag sorszámáról. Ennek alapján Ön nyomon követheti csomagját a +36-1-802-0265 ügyfélszolgálati telefonszámon munkanapokon 07:00-20:00 óra között.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomagok kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs szállítás.

A futárszolgálat a kézbesítést a megadott címen kétszer kísérli meg. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre - a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről Ön a rendeléskor megadott e-mail címére értesítést kap a futárszolgálattól - majd a következő munkanapon ismét megkísérlik a küldemény kézbesítését. Ekkor lehetősége van elektronikusan módosítani a kiszállítás időpontját. Ha a második kiszállítás is sikertelen, úgy a futárszolgálat visszahozza a csomagot a feladónak!

Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt. Amennyiben sérült csomagolásban érkezett önhöz a csomag, és/vagy a termék sérülését is észleli, az eseményről jegyzőkönyv felvétele kötelező, melyet a kiszállítást végző GLS Futárszolgálat munkatársa Önnel együtt készít el a hibás kiszállítással egyidejűleg. Kérjük ilyen esetben ne vegye át a sérült csomagot és haladéktalanul jelezze a problémát pincészetünk felé, hogy azt mielőbb orvosolhassuk.

Telefon: 06/30-746-8219
E-mail: info@debreczenipince.hu

SZÁLLÍTÁS GLS CsomagPontra

A GLS CsomagPont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 270 településén megtalálható több mint 850 GLS CsomagPont valamelyikére, ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot. A rendelt árut a megrendelés leadásától számított legkésőbb 5 munkanapon belül szállítjuk ki.

A GLS CsomagPontok olyan üzletek, melyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A GLS CsomagPont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja. Válassza ezt a szállítási módot és élvezze az alábbi előnyöket:
Önnek nem kell a futárt otthon várnia, akkor veheti át csomagját, amikor Önnek a legalkalmasabb
A kiterjedt hálózatnak köszönhetően az Ön közelében is található valószínűleg GLS CsomagPont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a rendelt csomag.
A kiszállított csomag 5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél), - továbbá a hatályos rendeletek szerint - amennyiben a csomagot nem a címzett veszi át, úgy közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás bemutatása szükséges a GLS CsomagPont átvételi ponton.

Személyes átvétel

Amennyiben úgy dönt, hogy a megrendelt termékeket közvetlenül társaságunktól veszi át személyesen, úgy válassza a Pénztár oldalon az „Személyes átvétel” pontot a szállítási módok közül.

Személyesen, akár az Etyek Újhegyi úton lévő Kóstoló pincénkben, akár az UNO Borklubnál, a Budapest XXII. kerület Mária Terézia u. 60-ban veszi át a csomagját, Önt nem terheli semmilyen szállítási költség.

A megrendelés átvételére

Budafokon

            Hétfő-Csütörtökig: 09:00 – 15:00

            Pénteken 09:00 - 12:00 

Etyeken

            Hétfőn 10:00-20:00,

            Pénteken 11:00-16:00,

            Szombaton 11:00-16:00 van lehetőség.

Ettől eltérő időpontban az átvétel kizárólag előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges.