ajandekkartya-rozsa-vagott.jpg

 

Lepje meg kedvesét, rokonát, ismerősét egy romantikus programmal!

A télnek egy jó meleg kandalló mellett épp úgy meg van a varázsa, mint tavasztól őszig a folyamatosan virágba boruló Rózsakertnek. Nálunk mindkettőt megtalálja. Télen a 160 éves sváb présházban, nyáron az illatfelhőben és színkavalkádban úszó rózsakertben látjuk vendégül azokat a párokat, akik ellátogatnak hozzánk 1-1 ajándékkártya beváltására. A kettesben töltött, romantikus programok a kedvessel, akár egy egyszerű napot is különlegessé tesznek. Etyeki pincészetünkben nagy szeretettel várunk minden fiatal és örök ifjú párt Szőlőlugas-, Diófás- vagy Rózsalugas menüre.

Adjon lehetőséget szeretteinek, hogy ellátogassanak hozzánk egy napfényes délutánon, és élvezzék programjainkat az etyeki pincében! Borkóstolás kettesben, az árnyas fák alatt, miközben egymás karjaiban követhetik a szőlő dombok mögé lebukó naplementét? Egy vidám piknik, megrakva minden jóval, zenével és jókedvvel? Válogassanak kedvükre programjaink közül, szeretettel várjuk Önöket is etyeki pincészetünkben!

A menük 3-,4-,vagy 5 étel fogást tartalmaznak (hideg előétel, meleg előétel, leves, főétel, desszert) 4-,5-, vagy 7 az ételekhez illő borral a Debreczeni és Ferenczi Családi Borászat borválasztékából. Az étel- és bor párosításokat a Pince séfje és főborásza állítja össze, a borvacsorát a pincészet borásza prezentálja.

Az utalvány készpénzre nem váltható, de értékében Debreczeni és Ferenczi Családi Borászat boraiból borvásárlásra vagy borkóstolásra is beváltható.

A Pincében május közepétől szeptember közepéig pénteki és szombati napokon sokszor zártkörű rendezvény van, melyek alatt az utalvány csak borvásárlásra használható fel.

Ferenczi Pálma +36/30-746-8220

E-mail: info@debreczenipince.hu