img-5876.jpg

 

Igazi gasztronómiai élményre vágyik? Vegyen részt borvacsorán!

 

Manapság egyre több ember szeretne tudatosan étkezni és belemerülni a gasztronómia világába, hiszen a kulináris élmények megfűszerezik a szürke hétköznapokat, ráadásul a különböző izgalmas ízpárosítások szinte energiával töltik fel az embereket. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, ráadásul rajong az italokért is, kiváló programlehetőség Önnek és családjának, barátainak a borvacsorán történő részvétel.

A borvacsorán igazi gasztronómiai élmény várja a résztvevőket, ugyanis az italokon kívül ízletes és látványos fogásokat is biztosítunk a vendégeknek, aszerint, hogy a különböző borok mely ízek párosításával érvényesülnek igazán. A borvacsorát hangulatos környezetben tartjuk, ahol elfelejtheti a hétköznapok problémáit, az állandó rohanást, így nálunk nemcsak új ismeretekkel gazdagodhat, hanem ki is kapcsolódhat és felfedezheti az élet valódi szépségeit, örömeit.

Vegyen részt Ön is egy különleges programon, az „Ínyenc” borvacsorára történő bejelentkezéshez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!.

 

Ferenczi Pálma :+36/30-746-8220

E-mail: info@debreczenipince.hu